Hoe kan ik zien op welke woningen ik gereageerd heb?

In uw persoonlijke account op Mijn WoonService vindt u uw reacties onder verschillende kopjes terug. U kunt uw reacties alleen bekijken als u bent ingelogd met gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘mijn account’ (linksboven).

Lopende reacties
In uw account ziet u links ‘mijn gegevens’. Rechts ziet u uw ‘lopende reacties’. Dit zijn reacties op woningen waarvan de reactietermijn nog niet verlopen is. Andere woningzoekenden kunnen hier ook nog op reageren. Is de reactietermijn verlopen? dan kan  er niet meer gereageerd worden op de woning. De woning wordt verwijderd van de website. in uw account wordt de woning verplaatst van uw 'lopende reacties' naar 'alle reacties'.

Alle reacties
Rechtsonder ‘lopende reacties’ ziet u ‘Alle reacties' staan. Als u klikt op ‘Alle reacties’ dan krijgt u een overzicht van al uw reacties te zien. 
In het overzicht van al uw reacties ziet u twee soorten reacties: ‘Mijn reacties’ en ‘Historische reacties’.

Mijn reacties
Hier vindt u de reacties op woningen waarvan de reactietermijn is verlopen. Deze stonden eerst bij lopende reacties. U heeft dus al gereageerd op deze woningen. De woningen zijn nog niet verhuurd. De woningcorporatie heeft de reacties (van u en andere woningzoekenden) op deze woning in behandeling. De woningcorporatie nodigt woningzoekenden die in aanmerking komen voor de woning uit voor een bezichtiging.

Historische reacties
Is de woning waar u op heeft gereageerd verhuurd? Aan u of één van de andere woningzoekenden die reageerden op de woning? Dan vindt u deze reactie terug onder ‘historische reacties’. U kunt hier ook reacties op woningen terugvinden waarvan de advertentie ingetrokken is door de woningcorporatie.